Shenzhen TwoPony Technology Limited
 • Home>
 • Products>
 • office-for-mac-license>
 • Persoonlijke MS Office-Vergunning voor de Gebruiker van MAC, Huis en Studentenoffice2016 van MAC 1
 • Persoonlijke MS Office-Vergunning voor de Gebruiker van MAC, Huis en Studentenoffice2016 van MAC 1

  Privé-gebruik Microsoft Office voor MAC-Huis en Student 2016 1 Gebruiker

   

  Bureau voor MAC

   

  Probeer altijd en overal uw beste werk en met iedereen. Microsoft Office voor MAC geeft u nieuwe, moderne versies van Word, Excel, PowerPoint, Outlook en OneNote die zorgvuldig voor MAC zijn ontworpen.

   

  Wanneer u Bureau voor MAC koopt, zult u de functionaliteit van Bureau krijgen evenals komt uniek MAC u houdt van voor. Met Word, Excel, PowerPoint, en OneNote, kunt u indrukwekkende documenten creëren en worden meer gedaan. En dankzij de integratie met OneDrive, kunt u tot uw dossiers toegang hebben wanneer u aan nodig hebt. Plus met het zwerven van recente dossiers, kunt u het van waar oprapen u weg op om het even welk apparaat wegging.

  Bovendien geeft het Bureau voor MAC gebruikers een herontworpen Lintmenu dat eigenschappen op een gelijkaardige manier voor Vensters en iPad organiseert -- makend het gemakkelijk om te vinden wat u snel nodig hebt. En het nieuwe taakvenster maakt zelfs complexe banen, als het formatteren van beelden in Word, het ontwerpen van animatie in PowerPoint, en het opnemen van formules in Excel een breuk. Voor die tijden wanneer de samenwerking kritiek is, geeft Microsoft Office voor MAC u ook de capaciteit om documenten te delen, evenals cocreatie en ingepaste commentaren (in Word en PowerPoint) zodat kunt u aan documenten werken gelijktijdig en nuttige gesprekken naast de relevante tekst net hebben.

   

  Microsoft Office voor MAC-download is beschikbaar als éénmalige aankoop of als een Office 365-abonnement, dat nieuw Office 2016 voor MAC evenals de recentste updates omvat. Doorblader uw downloadopties en krijg alles u aan uw werken, met collega's moet samenwerken en het grootste deel van uw MAC maken.

   

  INBEGREPEN PROGRAMMA'S
  Microsoft Word 2016
  Microsoft Excel 2016
  Microsoft PowerPoint 2016
  Microsoft OneNote 2016
  EIGENSCHAPPEN voor MAC worden gemaakt dat
  De INSTALLATIES OMVATTEN 1 Installatie
  De GEBRUIKERS STEUNDEN 1 Gebruiker
  De APPARATEN STEUNDEN 1 Apparaat
  Keer terug aanProducten
  Keer terug aanBureau voor MAC-Vergunning
  Contacteer ons
  Oproepen ons
  Contactleverancier